Испратено БАРАЊЕ за укинување на маски во училиштата! ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ!

Арената Борис Трајковски вчера ечеше и грмеше од музика, преполна со народ желен за дружба и добра забава до раните

Read more

Среќен почеток ПРВАЧИЊА!

Новите јунаци на денешницата, малите мозочиња кои се спремни да ги прошират своите видици, осознаат светските вистини, да се впуштат

Read more

Дали наставната програма е преобемна и треба да се скрати?

Деновиве социјалните мрежи се преплавени со разни коментари и ставови околу он-лајн учењето, како тоа ќе влијае на децата и

Read more