Кардашиан синдром – Самохранa мајкa!

Моќни, богати и славни, со големи бизниси зад себе, цела машинерија од вработени, со цел свет на тацна, жените од

Read more

Што може да научиме од Атиџе и нејзината „Медена Земја„

Атиџе Муратова – до вчера навидум обична личност со необична професија, сплотена како еден со природата, со живот во една

Read more