Ви ја претставуваме најновата санка – ПИЧИГУЗ!

Ако децата не те насмеат рано наутро, нема кој! Ви го претставуваме најновиот изум на денешницата, кој ќе ви овозможи брзо и глатко лизгање по разни снежни површини, со што ќе добиете максимално уживање и незаборавни моменти. Се препорачува за користење од страна на деца, но добро би им дошло и на возрасните. А сега пичи си со ПИЧИГУЗ 🙂

Огромно фала до Riznica domaćeg filma за ова интересно видео.

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0