Време е за празнични НОКТИња

Црвени, со снешко, со мали бели топчиња, може и малку зелено, Рудолф е секако тука, по некоја елка од страна …. на идеите им нема крај. Празниците се наближуваат а идеите сами надоаѓаат. Кој е вашиот избор за празнични нокти годинава? Бидете уникатни. Бидете оригинални. Секогаш верни на себеси и својот избор.

Еве неколку предлози од наша страна како насока на вашите креативни мисли … Уживајте и секако ЗАБАВУВАЈТЕ СЕ!

 

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0