Зимaвa ушушкајте се во голем плетен џемпер!

Зарем има нешто поубаво од тоа на ладното време да бидеш вовлечен, народски кажано „ушушкан“ во гооолем плетен џемпер. Некое добро филмче на телевизија, шолја топол чај или какао во рака и уживањето е комплетирано. Во сите бои и дизајни, овој џемпер никогаш нема да излезе од мода. Домашно сплетен, нарачан од некоја креативна „плетачка“ или пак купен од омилената продавница, оваа зима дозволете си да биде вашето омилено модно парче во кое ќе ги поминете најубавите и најтоплите моменти.

 

   

   

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0