Солзи и сеќавања на комеморацијата на Коби и Џиана

Во текот на вчерашниот ден, 24 Февруари, датум симболично избран поради бројот на дресот кој Коби го носеше во Лејкерси,

Read more

Растенија кои го прочистуваат воздухот во нашиот дом

Ако сакате функционални „декорации“ во домот, тогаш одговорот може да го најдете во домашните растенија. Некои зеленила не само што

Read more