Божиќна ФОТО СЕСИЈА која никогаш нема да ја заборавите

Украси, лампиони, подароци, маскирани и насмеани Дедо Мразовци на сите страни не очекуваат многу наскоро. Повеќето фото студија ќе излезат со своите понуди како би направиле фотографии кои ќе ви останат на вас и вашите најмили во овие празнични денови како убав спомен за вас но и за идните генерации.

Но што ако ви понудат малку поинаква фото сесија од вообичаената? Што мислите за едно понакво патување со единствениот и неповторлив Гринч …

 

 

 

Ама пак од друга страна, нели некои дечиња плачат и на сликите со Дедо Мраз? И секако, сите деца не се исти …

Да шириме позитива …

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0