Со ова се сложуваат 100% од родителите! Проверете!

Децата освен што се најголемото богатство, тие се и најголемата ризница на будалаштини кои некој може да ги изведе … Важно се забавуваме 🙂 А секој од нас некаде, ако не и секаде ќе се пронајде.

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0