Од Тик Ток ѕвезди до сопствен моден бизнис!

Запознајте ги Тик Ток ѕвездите од Глазгов кои од „досада“ за време на карантинот осмислија и започнаа сопствен бизис кој деновиве зафаќа се поголеми размери, благодарение на нивната креативност но и на технологијата која ја употребуваат за создавање уникатни парчиња гардероба.

Аиша, 26 години, и Карима Хасан, 25 години, ја создадоа компанијата за женска гардероба откако формираа сопствен бренд како би го пополниле вишокот на време додека биле затворени дома за време на пандемијата.

Со помош на специјалните машини кои ги користат, тие можат секоја замисла да ја преточат на парчето гардероба која купувачот ќе ја избере. Погледнете за што станува збор …

Запознајте ги Bored Angels, и погледнете дел од нивните креации. Од идеа до реализација. Браво.

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0