Вака се создаваат ЗДРАВИ, СИЛНИ и СРЕЌНИ генерации!

Неделата во салата „Борис Трајковски“ се одржа танцовиот натпревар DanceOff, откако претходно беше откажан поради забраните и разните протоколи поврзани

Read more

Илија и Симона – Брачни и Бизнис танцови партнери

Денес ви ги претставуваме Илија и Симона Карадакоски, сопственици на танцовото студио – Eat The Beat, кои иако се нарекуваат

Read more