Македонија на Македонците. ПОПИШИ СЕ!

Пописот започна. Конечно собраните попишувачи тргнаа од врата до врата за да го попишат македонското население, за да се преброиме

Read more

СТОП за рушење на Универзална сала! Апасиев помагај!

Колку и да е директен, на моменти дрзок и безобразен, без избрани зборови кои доликуваат на еден доктор на науки

Read more