Зошто ГРАДИНКИТЕ се легло на болести и кој е ВИНОВНИКОТ?

Секое дете треба да има можност и обрвска да посетува градинка се до тргнување во училиште. Доколку родителите имаат можност

Read more

Дали Македонија треба да прогласи епидемија од грип?

Во полн ек е сезоната на грип, разните инфекции на дишните патишта, бактерии, стрептококи, стафилококи и какви уште не коки!

Read more