Типичен „МАЧО“ Балканец за кој нема НЕ! Провокација или Пациент?

Интернетот е едно глобално „село“ каде секој може што сака, кога сака, и колку сака да кажува и советува, односно

Read more

Зошто младите се иселуваат од Македонија?

Во срцето на Балканот, постои едно место каде сонцето топло грее, каде луѓето се дружељубиви, домаќински расположени, вистински соседи и

Read more