Под ИТНО отварање на градинките за СИТЕ ДЕЦА!

Минатата година помина во име на Корона вирусот кој го преврте светот наопаку. Карантини, полициски часови, затворени во сопствените домови,

Read more

Градинките ОТВАРААТ но НЀ за сите деца!

Мислењето помеѓу родителите за можното отварање на градинките и условите според кои децата ќе бидат примени, односно згрижени, е поделено.

Read more