8ми Март – Ден на жената, цвеќето или подароците?

Зошто го прославуваме 8ми Март и какво значење има тоа за нас? На овој ден дечињата прават честитки за своите

Read more

Жени, знајте ја својата големина – Среќен 8ми Март!

Меѓународниот ден на жената е глобален ден во кој се слават социјалните, економските, културните и политичките достигнувања на жените. Денот

Read more

Дали за УЧИТЕЛКИТЕ во ГРАДИНКА треба да се купува поклон за 8ми МАРТ?

Денот на жената се ближи. Оваа година тој се паѓа во недела. Но прашањата, коментарите и критиките околу дилемата дали

Read more