Најголема зелена ОАЗА – Скопје ЗОО во мисија!

Другари и другарки, ајде сите заедно да се приклучиме и да станеме дел од мисијата на Зоолошката градина во Скопје,

Read more

СО ЦЕЛ ПАМЕТ Владата бара донации од народот?!?

Добро бе политичари, министри и останати криминалци, па дали вие имате грам памет во тоа главите? Сериозно прашувам, за другар!

Read more