Само СПОРТ сплотува МАКЕДОНЦИ!

Ја знаете онаа српската: „Само слога Србина спасава“, епа тоа кај нас би било: „Само СПОРТ сплотува МАКЕДОНЦИ“! Како што еден

Read more