Како работата така и елката

Новогодишните елки и декорациите заземаат нов замав. Далеку од традицијата, блиску до работата и уште поблиску до забавата, овие елки

Read more

Направи сам уникатни украси за новогодишната елка

Изборот на новогодишни украси, декорации и лампиони низ продавниците е скоро и бесконечен. Светкави, шарени, едноставни и какви и да

Read more