Како работата така и елката

Новогодишните елки и декорациите заземаат нов замав. Далеку од традицијата, блиску до работата и уште поблиску до забавата, овие елки се накитени токму во тој стил – работно.

Кога вистински ја сакаш работата и елката си ја китиш во тој стил. Креативност на ниво …

#1 Елка од книги во јавна библиотека во Полска

#2 Во војнички стил

 

#3 Лабараториска елка

#4 Бактериска елка направена во лабараторија

#5 Вака изгледа елката во националната опера во Лондон

#6 А вака во локалниот супермаркет

#7 На фарма елката си зазема фармерски став

#8 Малку поинаква елка во лабараториски услови

#9 Елка направена од енциклопедии на еден универзитет

#10 И секако за сите љубители на точаците, тука е и елката во една продавница од таков тип

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0