Скопјани заминаа на викенд, и што е тука проблемот?

Што толку им се закачивте на луѓето кои го напуштија Скопје и тродневниот карантин и заминаа малце во природа, на

Read more

КАРАНТИНОТ не може да трае БЕСКОНЕЧНО!

Драги луѓе, сограѓани, кога ќе разберете дека овие мерки на рестрикција, карантинот и полицискиот час не можат да траат бесконечно?

Read more

Предлог игри со кои децата учат и се забавуваат

Родители како сте? Издржувате ли некако или почнавте полека да ги следите се почестите емисии на телевизија за родители со

Read more