Предлог игри со кои децата учат и се забавуваат

Родители како сте? Издржувате ли некако или почнавте полека да ги следите се почестите емисии на телевизија за родители со мали дечиња, каде гости се разни психијатри, психолози и останати доктори?

Шала на страна, колку е лесно и убаво, толку е тешко и напорно. За таа цел, еве неколку предлози на игри со кои ќе можете да го привлечете и задржите вниманието на вашите деца и воедно да ги поттикнете на размислување и креативност. Уживајте …

  • Како лесно и забавно да ги научите боите

  

  • Со игра се учат и броевите

  • Со малку креативност и имагинација до шарена и забавна архитектура

  • Со неколку макарони до уметнички авантури

  • Ако нешто имате дома тоа е секако тоалетна … наместо во корпа, искористете го картонскиот дел за боење и уметност

  • За оние кои се расположени за натпревар

  • Време е за маскембал по дома

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0