Солзи и сеќавања на комеморацијата на Коби и Џиана

Во текот на вчерашниот ден, 24 Февруари, датум симболично избран поради бројот на дресот кој Коби го носеше во Лејкерси,

Read more

Што може да научиме од Атиџе и нејзината „Медена Земја„

Атиџе Муратова – до вчера навидум обична личност со необична професија, сплотена како еден со природата, со живот во една

Read more