Дали Ана шарала, сама си го барала?!

Деновиве низ социјалните медиуми се појави видеото на 28 годишната Ана, каде јавно споделува дека нејзини слики, лични информации, па

Read more

Кој ќе одговара за пропустот со пасошите?

Пропусти се случувале и ќе се случуваат, но во една држава да ти снема материјал за издавање на патна исправа,

Read more