Кој прави ПАЛИ-ГАСИ на македонската КОЛЕКТИВНА СВЕСТ?

Колективна свест е основен социолошки концепт кој се однесува на множество споделени верувања, идеи, ставови и знаење што се заеднички

Read more

Дали го оправдувате начинот на говор на Апасиев?

Последниве неколку месеци еден нов бран на жестокост без умереност, обраќање без кратење, едноставно говор без цензура ја бранува македонската

Read more