Полициски час е АПСУРДНО решение!

Чиста бесмислица, апсурд, тотална нелогичност е да се воведе полициски час од 17 или 18 часот! Кој се најде толку

Read more

Скопјани заминаа на викенд, и што е тука проблемот?

Што толку им се закачивте на луѓето кои го напуштија Скопје и тродневниот карантин и заминаа малце во природа, на

Read more

Кога веќе сте решиле да не затворите дома – направете го тоа на ВИСТИНСКИОТ НАЧИН!

Можеби ова е вистинскиот начин, можеби и не е. Останува да видиме крајните резултати што ќе покажат. Единствено нешто што

Read more