Дали СЕКОГАШ треба да сме ИСКРЕНИ со нашите пријатели?

Семејството ни е доделено уште од почетокот на нашиот живот, но пријателите ги бираме самите ние. Со нив доживуваме безброј

Read more

Работа од 8 до 18 часот, а време за фамилија кога?

Какви времиња дошле, да сите сме претворени во програмирани роботи кои ги извршуваат сите обврски и активности веќе и рутински,

Read more

Мали тетоважи за НАЈдобри пријатели #BFFtattoo

Пријателите се најголемото богатство што еден човек може да го има во животот. Со текот на годините нивниот број можеби

Read more