ЗДРАВЈЕ, здрави НАВИКИ и здрав РАЗУМ во новата 2022 година!

Нема нешто поважно и подрагоцено од нашето здравје! Без здравје нема живот! Ако сме здрави тогаш нема нешто што е

Read more

Честит Велигден добри луѓе

Нека ни е за многу години големиот христијански празник Велигден. Да сме живи и здрави и Господ да ни дари

Read more