Среќен почеток ПРВАЧИЊА!

Новите јунаци на денешницата, малите мозочиња кои се спремни да ги прошират своите видици, осознаат светските вистини, да се впуштат во авантурата наречена наука, да се описменат и да ја понесат иднината во своите раце, денес го направија првиот чекор во училиштата.

Нека им е со среќа почетокот на ова ново поглавје во животот на малите првачиња!

Со лесни чекори, отворени видици и умови спремни како сунѓери да ги впијат новите знаења, ќе им посакаме најпрво многу здравје, незаборавни школски денови, пријателства кои ќе им траат цел живот, и одличен успех кој ќе биде награда за посветеноста, упорноста и желбата за знаење.

Ве поздравуваме млади умови со песната која е посветена само за вас:

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0