Вистинската страна на родителството

Смешно но вистинито …

Знаете како викаат … Кога првото дете ќе касне земја, веднаш ќе повикате доктор. Кога второто дете ќе касне земја, ќе му ја исчистите устата. Кога третото дете ќе касне земја, вие веќе се прашувате дали има потреба да му дадете ручек. 🙂 Мала шала никогаш не е на одмет.

Жива вистина!

Сте се нашле ли во ваква ситуација?

Мајката во сите нејзини изданија и дневни расположенија …

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0