Апасиев и Шилегов во Фејсбук ВОЈНА!

Монолози, препукувања, караници, погрдни зборови и празни ветувања се само дел од „полемиките“ кои секојдневно припадниците на Владата на Република Македонија ни ги сервира. Народот гледа, се смее, ликува, гледа ронка надеж, се чуди на луксузите кои сеуште си ги тераат и продолжува да тапка во место.

Како да не беше доволно да ги гледаме и слушаме од спикерска позиција, сега дојде редот да ги видиме нивните писателски способности и позади тастатурата. Таткото на град Скопје, Градоначалникот Петре Шилегов и лидерот на Левица, пратеникот Димитар Апасиев, отворено влегоа во Фејсбук војна, каде ги одмеруваат своите сили преку лајковите и коментарите кои ќе ги соберат позади себе.

Ова не се ФЕЈК вести, ова е г-динот Шилегов со неговото обраќање насловено како ФЕЈК си МИТРЕ! 

На тоа се огласи лидерот на Левица, кој му се обрати на Шилегов нарекувајќи го ни помалку ни повеќе,  „ПИЈАНДУРА НЕПРОКОПСАНА!“  

Добро бе луѓе, каде ние живееме? Кој тоа ја води нашата држава? Би рекле ТЕАТАР без ПАРИ, ама за жал они се главните глумци каде се игра претстава со НАШИ ПАРИ! Идат избори, народ гледа!

Македонија ВЕЧНА!

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0