Слобода на тетовирање

Слобода на мислење. Слобода на изразување. Слобода на умот и душата. Слобода на срцето. Засекогаш врежано на кожата преку мала тетоважа. Да живее слободата …

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0