Дали сте расположени за една „ЛУДА“ торта?

Дојде и вашиот ден … Што би направиле ако најдобриот пријател/ка ве изненади со ваква оригинална торта??  Нема љутиш!

„Типична“ женска торта …

На граница со БЉАК торта … Би пробале ли?

Со секој мафин си добиваш и едно шишенце … 2 во 1!

Мој тип на торта … може ли да добијам две парчиња?

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0