Иновации БЕЗ врска

Технологијата оди напред а со неа и иновациите во секој сегмент од животот. Но некои работи едноставно се измислени без врска … Погледнете и сами пресудете:

  1. За безгрижен плач и блуза без солени солзи .. Со помош на овие Очила за солзи!

2. Ви пречи сонцето а сте ги заборавиле вашите очила дома … спасот е во новиот Сонцобраник!

3. Нема повеќе бркање низ тањирот за да ги фатите здравите намирници. Цедалка за секој залак!

4. Мобилниот сега слободно може да ви паѓа во вц школката. За безбедно вц искуство!

5. Сега можете да ја носите пицата секаде со вас. Бидете ПицаИн!

6. Врела храна и чекање да се излади. Никогаш повеќе.

7. Сега слободно можете да гледате некој тажен филм. Спремни сте за секоја солза што доаѓа.

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0