Капите се секогаш во мода

Есента заминува и зимата ни доаѓа, а со неа доаѓа и ладното време. Зимските капи освен што ќе ни ја дадат потребната заштита и топлина на главата, тие ќе дадат и соодветен печат на нашиот стил и модно изразување.

Ви ги претставуваме најновите светски креации, а на вас останува да го изберете вашиот овогодишен стајлинг.

Блескајте стоплени …

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0