Гламурот на црвениот тепих – Оскари 2020

Гламур достоен за црвениот тепих, познати светски дизајнерски имиња, блескање без кич и експерименти, конвенционално, традиционално, со неизбежно истакнување на силуета и воздржани детали, чиста класика без посебни изненадувања.

Кој е вашиот фаворит?

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0