Маски ко за маскембал

Ако веќе сме приморани да носиме маски, што велите да го направиме овој мрачен период барем за степен повесел, забавен и со смеа да го испратиме таму од каде што никогаш повеќе нема да ни се врати …

МАСКИ ко за МАСКЕМБАЛ! Кога веќе е бал, нека биде маскембал!

Верувајте дека очите на сите ќе светат поинаку, бидејќи ќе бидат измамени насмевки под прекривките на нашите лица. Да го вратиме сјајот во нашите очи!

Еве што предлагаме:

 

 

И за крај наградата за најдобра маска на годината оди кај:

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0