Честит Велигден добри луѓе

Нека ни е за многу години големиот христијански празник Велигден. Да сме живи и здрави и Господ да ни дари

Read more

Најдобри велигденски реклами

Вака изгледаат добрите реклами кога ќе се спојат креативноста, уметноста и секако еден од најголемите христијански празници – Велигден. ЗООлошката

Read more

Смешни велигденски јајца

Офарбајте ги велигденските јајца во црвена боја, додајте и малку жолта, сина или зелена, но за промена, годинава направете заедно

Read more