Признај дека го правиш ова

Ова се работи кои најверојатно сите ги правиме, НО не збориме за нив:

Постојана проверка на сметката во банка дента кога чекаш да стигне плата ….

things-we-all-do-but-never-talk-about-2

Демнење на Фејсбук …

things-we-all-do-but-never-talk-about-facebook-stalking

Последна проверка пред да пуштиш вода …

things-we-all-do-but-never-talk-about-cat-flush

Мокрење под туш …

things-we-all-do-but-never-talk-about-peeing-in-the-shower

Чепкање нос …

things-we-all-do-but-never-talk-about-pick-nose

Испуштање гасови …

things-we-all-do-but-never-talk-about-smell-own-farts

Кога ќе кажеш дека имаш „веќе испланирано“ за да избегнеш други планови, а уствари планираш да …

things-we-all-do-but-never-talk-about-6

Кога одиш на настани каде храната е бесплатна …

things-we-all-do-but-never-talk-about-free-food

За женскиот пол: Кога носиш панталони на +50 степени, а уствари вешто ја криеш шумата на нозете …

things-we-all-do-but-never-talk-about-having-hairy-legs

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0