Еве што кажаа родителите кои се ПРОТИВ иницијативата за НЕзадолжително носење маски во училиштата

Откако се покрена иницијативата за менување на мерката за носење на маски во училиштата во незадолжителна, почнаа да се произнесуваат

Read more

Зошто ГРАДИНКИТЕ се легло на болести и кој е ВИНОВНИКОТ?

Секое дете треба да има можност и обрвска да посетува градинка се до тргнување во училиште. Доколку родителите имаат можност

Read more

Дали Македонија треба да прогласи епидемија од грип?

Во полн ек е сезоната на грип, разните инфекции на дишните патишта, бактерии, стрептококи, стафилококи и какви уште не коки!

Read more