Детето со грашокот – ЛЕГЕНДА или производ на едно труло општество?

Во текот на вчерашниот ден едно видео го преплави целиот интернет, кое буквално преку ноќ стана вирално, и нема кој

Read more

Билјана Караманолевска – Својот свет полн љубов го пресликува во СВЕТОТ на КОЛОРЕС

Еден од најбитните сегменти во општеството, но и еден од најсензитивните, е секако градинката како институција, каде малите дечиња од

Read more

Воспитувај деца за да разгалуваш внуци

„Ако ги воспиташ своите деца, тогаш можеш да ги разгалуваш своите внуци; но ако ги разгалиш своите деца, тогаш ќе

Read more