Доказ дека некои мајстори се вистински ИНЖЕНЕРИ!

Да се биде мајстор е светска работа. Средуваш, уредуваш, склопуваш и расклопуваш, дизајнираш се во твој стил. Но некои мајстори

Read more

Украсете го домот, стоплете ја душата и спремајте се за НОВА подобра ГОДИНА!

Ах каква година беше оваа 2О2О. Нека каже кој што сака, но јас сигурно не би сакала да се повтори.

Read more

Предлози како да ја збогатите вашата градина

Декорација, иновативност, уметност. Претворете ја вашата градина во место за релаксација и уживање. Со помош на стара автомобилска гума, кафез,

Read more