Предлози како да ја збогатите вашата градина

Декорација, иновативност, уметност. Претворете ја вашата градина во место за релаксација и уживање. Со помош на стара автомобилска гума, кафез, касетофон, па дури и стари чевли може да направите вистинско ремек дело. Еве неколку интересни идеи:

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0