Нов тренд после светската изолација – ФРИЗУРА кратка и слатка!

Ишишај се КРАТКО и СЛАТКО е новиот тренд кој е во најава после изолацијата и вирусот која целиот свет го стави во домашен карантин. Интересна промена и штосна замена за долгите коси, вештачките уметоци и прамени што најавува екстра забава за сечиј вкус

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0