Тајни места во станот

Бидејќи секој сантиметар од домот е важен, местото каде ги складирате и чувате вашите работи е секако на прво место. Искористете го секое делче и бидете креативни. Погледнете ги овие тајни складишни места:

Системот и каблите позади телевизорот

Тајна библиотека

Тајна „библиотека“

Место под столицата

Тајна масичка

Само за вашите деца

Простор за складирање во трпезаријата

и во кујната

Одлично искористена бања

Секоја скала е потенцијален простор

и за најупорните … Секоја плочка во бањата е место плус!

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0