Дали ЛЕВИЦА оди ПРОТИВ македонскиот народ?

Ако некој јасно и гласно ги искажува своите ставови, притоа не бирајќи зборови за тоа, е партијата Левица и нејзиниот

Read more

Апасиев и Шилегов во Фејсбук ВОЈНА!

Монолози, препукувања, караници, погрдни зборови и празни ветувања се само дел од „полемиките“ кои секојдневно припадниците на Владата на Република

Read more

Дали го оправдувате начинот на говор на Апасиев?

Последниве неколку месеци еден нов бран на жестокост без умереност, обраќање без кратење, едноставно говор без цензура ја бранува македонската

Read more