Детето со грашокот – ЛЕГЕНДА или производ на едно труло општество?

Во текот на вчерашниот ден едно видео го преплави целиот интернет, кое буквално преку ноќ стана вирално, и нема кој

Read more

Вистински уметник чии песни му дарија вечност- Ѓорѓе Балажевиќ

Замина човекот кој вечно ќе живее низ неговите песни, легендата на нашата младост, единствениот Ѓорѓе Балашевиќ. Зад себе остави една

Read more

2020 година – 13 години откако легендата не напушти!

Легенда непреболена! Чиста душа неисплакана! ТОШЕ ПРОЕСКИ беше и засекогаш ќе остане човекот со ангелски глас, појава која ја пленеше

Read more