Порака до секој ТАТКО

Еве што секој татко треба да има во предвид:

Ако го отворите мобилниот телефон на мајката на вашите дечиња, ќе видите дека скоро секој момент каде сте имале некое посебно зближување или игра со вашите деца бил овековечен со фотографија. Без разлика дали станувало збор за кревање во воздух, играње топка, смеење, јадење, па и обичен разговор, сликата е тука да ве потсети на едни убави времиња на кои со задоволство ќе се навраќате кога вашите деца ќе пораснат.

Направете го тоа и за вашата најмила, мајката на вашите деца, како и таа би била дел од овие спомени кои ќе останат овековечени со фотографија.

Нека љубовта царува.

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0