Дали ќе се преиспита одлуката за носење МАСКИ во училиште?

Учениците кои школската година ја започнаа во училишните клупи први ја осетија маката која ја носи овој невидлив непријател кој

Read more

Мајка со бебе и количка која шета БЕЗ МАСКА! Дали ја оправдувате?

Препораките за заштита од корона вирусот се едноставни: Држете растојание од 2 метри од другите околу вас, носете заштитна маска

Read more

Прво МОДА, после КОРОНА ВИРУС

Корона вирусот се шири со рапидна брзина, а светот се подготвува за превентива и заштита на своето население. Во Италија

Read more