Зимaвa ушушкајте се во голем плетен џемпер!

Зарем има нешто поубаво од тоа на ладното време да бидеш вовлечен, народски кажано „ушушкан“ во гооолем плетен џемпер. Некое

Read more

Џинџер боја на коса за поинаков жар во очите

Впечатлива, огнена, забавна. Обично необична боја на коса која ќе ги впери сите погледи кон вас, внесувајќи доза на мистериозност,

Read more

Нов тренд после светската изолација – ФРИЗУРА кратка и слатка!

Ишишај се КРАТКО и СЛАТКО е новиот тренд кој е во најава после изолацијата и вирусот која целиот свет го

Read more