Џинџер боја на коса за поинаков жар во очите

Впечатлива, огнена, забавна. Обично необична боја на коса која ќе ги впери сите погледи кон вас, внесувајќи доза на мистериозност, светлост и страст кон несекојдневното, лудото и возбудливото. Дајте си себеси оддишка од конзервативното и изненадете се пред сè себеси, па потоа и околината со една ваква промена која ќе ги разгори чувствата за живот исполнет со љубов и страст на еден необичен начин. Храбра одлука за која ќе си заблагодарите себеси што сте ја оствариле.

Време е за промена. Време е за нова ЈАС! Осмелете се …

Фото кредит: Инстаграм

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0